Open Kerk

Het kerkje op de rand van de warenmarkt: het is op de zaterdagochtend in de zomermaanden een zichtbaar teken van de gastvrijheid van de Voorthuizense kerken. Het is uniek, dat we zo'n plekje hebben, en dat precies in het centrum van ons dorp! In de afgelopen jaren zijn er nogal wat mensen over de drempel geweest!

Soms is het voor mensen even een plekje van rust na de rondgang over de markt, een bakje koffie drinken, een praatje maken, een heel persoonlijk verhaal vertellen of vragen om gebed. met de Open kerk willen we zo'n plek van rust creeren, net naast de drukte van de markt. We hopen dat mensen anders weggaan uit de kerk, dan dat ze binnen kwamen. Dat ze iets van God hebben geproefd. En in ieder geval: dat de deur van de kerk openstond voor hen!

Ook dit jaar hopen we vanaf Pinksteren t/m oktober weer een nieuw seizoen open kerk te hebben. Een plek waar mensen welkom zijn en zich welkom mogen weten. Het kerkje op het plein ( Hoofdstraat 202) is dan elke zaterdagochtend van ongeveer 10.00 uur - 12.00 uur open.

Hartelijk welkom om in de komende maanden een kijkje te nemen of om zelf mee te doen!

Wilt u meer informatie over de Open Kerk?

Neem dan contact op met Marja Batterink via de mail marja. batterink(at)hotmail.com

 

De Evangelisatiecommissie