Kerstreis Boedapest

Drie Tour Reizen uit Alphen aan den Rijn (voorheen gevestigd te Driebergen) organiseert van vrijdag 22 december tot en met woensdag 27 december 2017 een vliegreis naar de hoofdstad van Hongarije. Die reis zal worden begeleid door Arie en Jeltsje van der Vliet-Salverda uit Barneveld. Drie Tour Reizen is een Interkerkelijke reisorganisatie.

Boedapest is al sinds jaar en dag een populaire bestemming rond Kerst. Voor de inwoners van Hongarije is Kerst het belangrijkste feest van het jaar. Overal schittert de kerstverlichting, zodat het lijkt of u in een sprookjeswereld stapt. Gedurende deze reis zal ook een aantal objecten in en rond Boedapest bezocht worden. Het bijwonen van een of meerdere kerkdiensten is ook een onderdeel van het gevarieerde programma.  Het is ook mogelijk om op de avond van de Eerste Kerstdag een klassiek concert in het Donau Paleis bij te wonen. Gedurende deze reis verblijven we met de groep in een centraal gelegen en comfortabel hotel.

Wanneer u interesse heeft in deze Kerstreis, dan kunt u aanvullende informatie en het volledige programma van deze prachtige reis opvragen bij de reisbegeleider van deze reis:

Kortom een mooie reis naar een stad met veel cultuur.  Gaat u met ons mee op reis?

Photocredits:DrieTour