Ontmoetingsdag op de Veluwe voor iedereen die geraakt is door kanker

Onder het thema ‘Zin in Leven?!’ organiseert de stichting Als kanker je raakt een ontmoeting voor iedereen die is geraakt door kanker. De insteek is laagdrempelig. Iedereen is welkom, ongeacht achtergrond of levensovertuiging op dinsdag 8 mei van 10.30 uur tot 15.30 uur in Boerderij ’t Paradijs, Bielderweg 1, 3772 VM Barneveld.

Met deze ontmoeting  wil de stichting mensen, die door kanker worden geraakt, ondersteunen aan de hand van het thema ‘Zin in Leven?!’. De dag heeft een afwisselend programma en staat in het teken van ontmoeting van lotgenoten, (h)erkenning en (geloofs)bemoediging. Er wordt gesproken over de vele levens- en zingevingvragen die deze ziekte oproept. Vragen die opstapelen en die gaan over kwetsbaarheid, over sterfelijkheid, over hoe nu verder? Waarom overkomt mij dit? Waar is God? Hoe pak ik mijn leven weer op? Hoe geniet ik van het leven?

De dag wordt geleid door Bouwina de Haan. Het thema ‘Zin in Leven?!’ wordt in verschillende vormen uitgewerkt. Wijnanda Heslinga verzorgt een creatieve workshop. De begeleiders zijn zeer deskundig en weten vanuit eigen ervaring wat het betekent om te leven met kanker. Er is volop gelegenheid om elkaar, onder het genot van koffie/thee en een heerlijke lunch, te ontmoeten. Er is ruimte voor zo’n 12 deelnemers.

Meer informatie? Aanmelden?

We nodigen je uit om 8 mei a.s. om 10.30 uur naar de Boerderij in Barneveld te komen. Graag vooraf aanmelden op www.alskankerjeraakt.nl of stuur een e-mail naar ontmoeten(at)alskankerjeraakt.nl.