Boeldag-verkoop

Op 24 juni is de 40e Boeldag succesvol verlopen.

Lees hier het persbericht over deze happening (klik op deze regel)

 
Er zijn vijf mogelijkheden om mooie spullen te bemachtigen uit de Boeldag-voorraad:
  1. De Boeldag, elke laatste zaterdag van juni van 8:30 – 15:00 uur. Een traditionele gezellige dag waar vele honderden mensen zich inzetten om de bezoekers welkom te heten. Hele vrachten met goede spullen gaan van de hand voor prijsjes waar iedereen blij van wordt. Een dag vol met leuke activiteiten zoals een verloting, rad van avontuur, een veiling en heel veel lekkere versnaperingen.
  2. De Mini-Boeldag, elke laatste zaterdag van november van 9:00 – 14:00 uur. De kleine versie van de “grote” Boeldag. Het aanbod past bij de wintertijd, zoals kerstversieringen en schaatsen en niet te vergeten de Boeldag-oliebollen.
  3. Boeldag-schuurverkoop uit de opslag. Op de laatste zaterdag van de maand van 9:00 tot 12:00 uur. (Kijk voor de data bij Boeldag-activiteiten) De toonzaal bij Kees van Hierden aan de Nieuwe Voorthuizerweg 15a is open voor belangstellenden die niet willen wachten tot eind juni.
  4. De Boeldag-snuffelshop. Elke dinsdag van 13:00 tot 16:00 uur. In Weidezicht aan de Prinsenweg 33. Als u op dinsdag spulletjes komt brengen heeft u meteen de kans gelijk in de Boeldag-snuffelshop te kijken of er wat van uw gading bij is.
  5. De Boeldag-verkoopservice. Bent u op zoek naar een specifiek meubelstuk, een bed, een koelkast of wat dan ook? Verkoper:  Frank Morren. Afspreken via:  06-57 340 346

 

 

 

Tekst van de dag:

 

 

11 december a.s.  Lees meer

 

Contact

Overdenking

“Face to Face”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Bekijk route