Tienerkerk 

De tienerkerk is er iedere derde zondag van de maand en is er voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar. De tienerkerk duurt ruim een uur en loopt gelijk op met de gewone ochtenddienst. We beginnen de dienst vaak met een korte sketch of intro om het onderwerp centraal te stellen. Daarna steken we de kaars aan en beginnen met een gebed. Ook bespreken we een tekst uit de Bijbel gekoppeld aan het thema. Soms doen we ook iets creatiefs zoals te zien is op de foto’s.

Inmiddels hebben we alweer 4 bijeenkomsten van het seizoen 2016/2017 gehad waarin we verschillende onderwerpen hebben behandeld.  Hierbij een korte samenvatting van wat we hebben gedaan;

We zijn het seizoen begonnen op 16 oktober het met het thema ”wees wakker” er was een spreker van Open Doors die ons op indrukwekkende wijze vertelde over christenvervolging. 

 

 

 

 

 

 

Op 20 november was de volgende tienerkerk, dit viel gelijk met de laatste zondag van het kerkelijk jaar het thema “sta eens even stil” sloot hier op aan.  De Tienerkerk van 18 december had het thema  “de kerstgedachte van…” deze keer was er een gezellig kerstontbijt waarbij we luisterde naar de kerstgedachte van verschillende mensen.

 

 

 

Op 15 januari was het thema “dankbare mensen leven langer” aan de hand van Lucas 17, 11-19 (tien melaatse mannen) hebben we hier over nagedacht.  

 

Wij zien uit de naar de volgende Tienerkerk en hopen jullie weer te zien!!

De organisatie van de tienerkerk is in handen van  Anette Petersen, Ineke Hendriksen, Peter van den Born en Gerard van Veen

Heb je leuke ideeën of tips dan kun je ons bereiken via pvdborn(at)live.nl

Wij collecteren altijd voor onze adoptiekinderen.