Komma maaltijd 10 oktober 2017

De eerste maaltijd van het nieuwe seizoen, met als bijzondere bijkomstigheid dat we het deze keer zonder onze kok Joop van Beek moeten doen. Joop heeft om gezondheidsredenen aangegeven per direct te stoppen als onze kok.

De dames van onze kookploeg hebben dit opgevangen met wat extra steun van Komma bezoeksters. Zo hebben we  door extra hulp bij de voorbereiding en inrichten van de eetzaal en na afloop door  een afwasploeg onze kookploeg kunnen ontlasten.

We hebben een geslaagde en gezellige maaltijd gehad, die helemaal was volgeboekt, zelfs hebben we mensen moeten teleurstellen omdat er geen plaats meer was.

Het menu was: champignonsoep, boontjes met aardappels, een gehaktbal met een uienchutney en advocaat vla met bokkenpootjes als toetje. Heerlijk en dat het werd beloond met een groot applaus.

Tijdens de maaltijd ging er een kaart rond waarop iedereen zijn naam kon zetten. Een bedankje voor de vele jaren dat Joop onze kok was. Die kaart is bij hem thuis afgegeven en dat stelde hij zeer op prijs.

We hebben nu aangegeven dat mensen die mee willen eten dit uiterlijk op de vrijdag voor de maaltijd moeten doorgeven. Wie later komt staat op de wachtlijst en is niet zeker van een plaats.

Tekstenfoto's:W.O.