KLUSSENDAG VOOR GEUKO

Op zaterdag 22 april was het dan zover. Om acht uur ’s morgens stonden er zo’n twintig klussers klaar om zich een hele dag in te zetten om geld op te halen voor Geuko. Na een bak koffie of thee werden de lijstjes uitgedeeld en wist iedereen waar hij of zij naar toe mocht zodat de klussendag kon beginnen.

Bij alle adressen werd er enorm hard gewerkt. Het weer bleef gelukkig goed want op een paar druppen na was het perfect klusweer op deze dag. Als afsluiting van de dag hebben we met alle klussers en mensen waar we mochten komen klussen nog een drankje gedaan in de kerk. Uiteindelijk is er met al deze klussen, hulp op de dag of tijdens de voorbereidingen en al jullie giften 3.403,75 euro opgehaald.

Een waanzinnig bedrag waar we enorm blij mee zijn en jullie allemaal ontzettend voor willen bedanken!

Niet iedereen kon deze dag helpen klussen of het kwam niet zo goed omdat dat we in april kwamen klussen. Maar we zijn van plan om na de zomer nog een soortgelijke actie te gaan doen. Tegen die tijd zullen we dit weer gaan promoten.

Update gezondheid Geuko

Omdat er zoveel betrokkenheid is bij de gezondheid van Geuko willen we jullie een korte update geven. Momenteel gaat het met Geuko wisselend. De ene dag/week kan heel erg verschillen met de andere. Op het ene moment zijn wel wat verbeteringen te zien maar dit kan na een tegenslag ook zo weer 2 stappen achteruit geworden zijn. Qua beademing zijn ze bezig om hem daar steeds langer van af te halen maar ook dit gaat met hele kleine stapjes, waarbij de overwinning van weer ietsje langer zonder beademing alleen maar groter is. Over de toekomst is nog steeds veel onduidelijk. Het vervolgtraject wordt steeds aangepast aan de kleine stapjes die vooruit worden gezet.  

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de vorderingen kunt u via de website www.adventure-geuko.com de dagverslagen lezen.

We willen jullie nogmaals enorm bedanken voor alle betrokkenheid. Ook namens onze familie!

Groetjes Erwin en Marlies

Voor een fotoreportage van deze dag, klik HIER                                                                                  Photocredits:MarliesVink