Kamp TienerZ 2017

Afgelopen weekend waren we met 18 TienerZ op kamp naar het Caitwickerzand. We hebben daar een leuke tijd gehad met elkaar!

Zo’n kamp is soms leerzamer dan je denkt. Niet alleen leer je elkaar beter kennen..... je ziet ook meteen wie thuis wel eens theewater kookt...

Soms kun je het veel ingewikkelder maken dat het is. En dat, terwijl er toch echt een elektrische waterkoker op het aanrecht stond! We zullen geen namen noemen...

De kampcommissie had verschillende sportieve activiteiten op touw gezet. Zaterdagochtend zijn we naar het Klimbos is Garderen geweest.

“s Middags voetballen op de zeepbaan, een volley- en voetbaltoernooitje. En ‘s avonds... ook heel gezellig Martijn... een avondwandeling over het Kootwijkerzand.

Zondagochtend, na het nuttigen van heerlijk doorbakken broodjes (vooral aan de onderkant) gingen we naar het kerkje op de heuvel in Kootwijk.

De middagmaaltijd bestond uit alles wat nog op moest. Daarna nog een potje flessenvoetbal. Dat ging redelijk volgens de regels... totdat we 10 minuten moesten stoppen met voetballen (tot de paardendames klaar waren).

Toen werd het geduld wel erg op de proef gesteld. Want tja, dan sta je daar met een fles water.....te wachten.....

Dat is vragen om .........een watergevecht! En ei, ei, ei, wat was Pieter blij!

 

Na controle van het kampgebouw, met complimenten van de beheerster dat we zo’n rustige groep waren geweest (!!!) vertrokken we half 5 weer richting huis!

 

Tot slot

Dank aan iedereen die heeft meegewerkt aan dit kamp: uiteraard de kampcommissie, Jochem, jij speciaal voor je assistentie in de keuken, Willie en Gerrit voor het vervoer tussendoor, de ouders die wilden halen en brengen.

En wat het kamp voor ons vooral geslaagd maakte: TienerZ... dat waren jullie zelf: met jullie vrolijkheid, enthousiasme, gemopper, geklets, geklaag, behulpzaamheid, streken, humor, zorgzaamheid voor elkaar vlogen de dagen voorbij!

We wensen jullie een mooie zomer en voor wie zin heeft, tot volgend jaar!

Martijn en Margrietha

 

 

 

photocredits:GerritBosch