De nieuwsbrief

Elke zondag is er een nieuwsbrief in onze kerk beschikbaar, waarin u het wel en wee van de gemeente kunt volgen. Deze nieuwsbrieven vindt u in het brievenbakje naast de deur. Er wordt per zondag maar een beperkt aantal nieuwsbrieven uitgeprint.


De nieuwsbrief per mail

Bent u lid van onze kerk en wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Klik dan op deze website rechtsboven in de rode balk op Nieuwsbrief en vul uw gegevens in. Lukt dit niet, stuur dan uw naam en wijknummer naar redactie(at)gk-voorthuizen.nl. Bij aanmelding in het systeem controleren wij de gegevens aan de hand van het jaarboekje. Heeft u zich onlangs aangemeld als nieuw gemeentelid, vermeld dit dan in het balkje ‘opmerking/reden’.


De nieuwsbrief in ‘Nieuw Avondrust’

Bent u lid van onze kerk, woont u in ‘Nieuw Avondrust’ en ontvangt u de nieuwsbrief nog niet, neem dan telefonisch contact op met Rina Lokhorst tel. 03 42 - 47 30 93.


Agendapunten

De agendapunten die op onze nieuwsbrief staan zijn overgenomen van de agenda op de website. Dat betekent dat u christelijke en interkerkelijke activiteiten in de buurt als agendapunt terugziet op de nieuwsbrief. Voor meer informatie kunt u dan de website bezoeken.


Een mededeling op de nieuwsbrief

Heeft u een bericht waarvan u vindt dat dit op de nieuwsbrief past? Stuur dan een mailtje naar redactie(at)gk-voorthuizen.nl  De deadline voor de zondagse nieuwsbrief is vrijdag 18:30 uur. Het streven is om de nieuwsbrief voor zaterdag 10:00 uur te versturen.


Mededelingen worden soms ingekort, niet geplaatst of later geplaatst

Het is iedere week weer een hele klus om een nieuwsbrief samen te stellen. Het maximale formaat van de nieuwsbrief is een voor- en een achterkant op A-4 formaat. Indien nodig kan de redactie daarom beslissen om een bericht in te korten, niet te plaatsen of een week later te plaatsen. In overleg kan het bericht ook op de website worden geplaatst zodat een korte mededeling met een verwijzing naar de website voldoende is.


Nieuwsbrief-stress

Het gebeurt een enkele keer dat er iets misgaat met de nieuwsbrief. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Voor alle gevallen geldt dat wij het op prijs stellen als u een e-mailbericht stuurt naar redactie(at)gk-voorthuizen.nl

Zijn er acute vragen betreffende de nieuwsbrief, bel dan met Jacomien van ’t Ooster, tel. 03 42 – 41 31 87.

De nieuwsbrief wordt afwisselend samengesteld door Jacomien van ’t Ooster, Eddy Bakker en Gerjanne Hooijer.