Malawi 2019 - Update

Wat spannend, het gaat beginnen!

De voorbereidingen voor onze reis naar Malawi in de zomer van 2019 zijn in volle gang. Wij zijn Malawi 2019: een leuke en gezellige groep van 33 personen die zich graag in willen zetten voor anderen. Op zaterdag 8 september zijn wij samen gekomen om elkaar te leren kennen. Het was erg leuk om te zien dat wij allemaal hetzelfde doel hebben en er echt voor willen gaan. Ook u heeft kennis met ons kunnen maken tijdens de gemeentezondag.

Waar doen we het voor?

In de zomer van 2019 gaan wij 2 lerarenwoningen bouwen in Malawi om de kwaliteit van het onderwijs daar te verbeteren. Door de nieuwe lerarenwoningen kunnen vaste leraren daar verblijven waardoor de school recht heeft op subsidie. Momenteel is dat niet mogelijk en hierdoor zal de kwaliteit van onderwijs sterk verbeteren. Meer informatie over ons project vindt u op onze website: www.malawi2019.nl. Ook kunt u ons volgen door onze facebookpagina te liken: www.facebook.com/voorthuizenmalawi.

Alle acties op een rijtje

Voordat wij op reis kunnen gaan, zullen wij een bedrag van €60.000,- euro in moeten zamelen. Om dit geld bij elkaar te krijgen, zullen wij aankomend jaar veel acties voeren. Hieronder vindt u een overzicht van, een aantal van, onze acties:

Uw bestelling kunt u doorgeven door een e-mail te sturen naar: worsten(at)malawi2019.nl

Maandelijks geven wij u een update in de accu met de aankomende acties en een geldmeter waarop u kunt zien hoeveel geld we hebben opgehaald. Houd ook onze website en facebookpagina goed in de gaten!

Heeft u nog een vraag of misschien een leuk idee voor een mogelijke actie? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar: info(at)malawi2019.nl

Namens de PR van Malawi 2019,

Myrthe Sevinga