Collecte biddag bestemd voor Hulp aan elkaar

Datum
14-03-2018
Categorie
Diaconie

Het is inmiddels een gewoonte geworden om de biddagcollecte te bestemmen voor de stichting “Hulp aan Elkaar” in Barneveld. Want ondanks het feit dat de economie wel weer aantrekt en velen meer te besteden hebben, mag deze stichting toch nog  ca. 400 cliënten van dienst zijn met voedsel- en kledinghulp. Wekelijks worden er ca.130 pakketten samengesteld en uitgereikt aan cliënten die daarvoor in aanmerking komen. Deze cliënten kunnen zelf niet voldoende voorzien in hun eerste levensbehoeften. Deze levensbehoeften bestaan in hoofdzaak uit voedsel en kleding maar ook uit een luisterend oor.

Vorig jaar is de opbrengst besteed aan nieuwe koel/vriescombinaties waarvan dankbaar gebruik wordt gemaakt.

Deze stichting, ook wel bekend als de voedselbank, heeft dringend behoefte aan 2 nieuwe laptops. De oude zijn erg traag geworden en lopen nog wel eens vast. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder en betrouwbare computers zijn erg belangrijk.

De diaconie wil de opbrengst van de biddagcollecte dan ook graag aan dit doel besteden. Mocht u per bank willen betalen dan kan dit op nummer NL80 RABO 0366 3609 22 t.n.v. Diaconie Geref.Kerk Voorthuizen onder vermelding van: Hulp aan Elkaar.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u dit vinden op: www.hulpaanelkaar.nl

Ook willen wij dit jaar weer levensmiddelen en andere (non-food) boodschappen inzamelen; wel graag houdbare producten. Ook zijn wasmiddelen, luiers en babyvoeding welkom. Deze kunt u inleveren op de zondagen 11 en 18 maart en uiteraard op woensdag 14 maart. Dit kan in de hoofdingang van de kerk en ook in de ontmoetingsruimte.

Wij hopen op een mooie opbrengst. De diaconie.

 

 

« Terug

 

 

Deze agenda geeft de activiteiten die in en om onze kerk plaatsvinden, of door een werkgroep worden georganiseerd.

De informatie is soms summier. Meer informatie kunt u elders op de website vinden.

Alle bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk. Soms moet u zich van te voren aanmelden. De bijeenkomsten in de categorie "besloten" zijn niet voor iedereen toegankelijk, maar zijn georganiseerd voor een bepaalde doelgroep. Als u voor een besloten bijeenkomst belangstelling heeft, kunt u contact opnemen met de contactpersoon die daarbij wordt genoemd.