Mannen Zangavond Voorthuizen met als thema: 'God aan je zij'

Datum en tijd
16-02-2018 (19:30 uur)
Categorie
In ons kerkgebouw
EO dominee Arie van der Veer spreekt op Mannen Zangavond Voorthuizen

Na twee succesvolle jaren en op veler verzoek houdt het comité van de Mannen Zangavond Voorthuizen op vrijdag 16 februari de derde zangavond voor mannen.
Klik HIER voor het programma

 

De van de EO bekende dominee Arie van der Veer zal de avond in de Gereformeerde Kerk aan de Hoofdstraat 142 in Voorthuizen leiden en verbindende teksten tussen de verschillende liederen verzorgen. Naast opwekkingsliederen, liederen uit de evangelische liedbundel en uit de bundel van Johan de Heer worden er ook psalmen in zowel de oude als nieuwe berijming gezongen. Bij een aantal liederen wordt bovenstem gezongen.

Voor mannen die bovenstem zingen, worden er drie oefenavonden gehouden in de Ichthuskerk aan de Tromplaan 8 in Voorthuizen op de maandagen 22 en 29 januari en 12 februari van 18.30 tot 19.30 uur. Informatie over meezingen met de bovenstem kan ingewonnen worden via janvanzutphen(at)kpnplanet.nl of 06-26338653.

Naast ds. Van der Veer werken organist Evert van de Veen en dirigent Adriaan Bruinink aan de mannenzangavond mee.
De avond is alleen toegankelijk voor mannen. Dames kunnen de mannenzang volgen via www.kerkomroep.nl (Gereformeerde Kerk Voorhuizen).

Het organisatiecomité (bestaande uit Jan van Zutphen, Gijs van den Brink en Gerwin van de Braak) roept alle mannen uit de regio op er een indrukwekkende zangavond met vele mannenstemmen van te maken, tot eer en lof van God. De toegang is gratis, een collecte wordt gehouden ter bestrijding van de onkosten.

« Terug

 

 

Deze agenda geeft de activiteiten die in en om onze kerk plaatsvinden, of door een werkgroep worden georganiseerd.

De informatie is soms summier. Meer informatie kunt u elders op de website vinden.

Alle bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk. Soms moet u zich van te voren aanmelden. De bijeenkomsten in de categorie "besloten" zijn niet voor iedereen toegankelijk, maar zijn georganiseerd voor een bepaalde doelgroep. Als u voor een besloten bijeenkomst belangstelling heeft, kunt u contact opnemen met de contactpersoon die daarbij wordt genoemd.