Jaarvergadering PCOB afdeling Voorthuizen, locatie: Ichthuskerk

Datum en tijd
19-02-2018 (14:30 uur)
Categorie
Ichthuskerk

Het bestuur heeft een jaarverslag samengesteld en er wordt inzicht gegeven in de financiële situatie. Een uur voor aanvang van de vergadering kunnen alle leden het jaarverslag, het financieel overzicht en de begroting inzien. Ter vergadering zullen de secretaris en de penningmeester de stukken toelichten en vragen beantwoorden.

Ook het punt bestuursverkiezing staat op de agenda.

Na de pauze vertelt Welzijn Barneveld over “Maaltijd aan huis”. De Stichting Maaltijd aan huis en Welzijn Barneveld bieden in samenwerking met Food Connect de mogelijkheid te kiezen voor een maaltijd aan huis.

Met een persoonlijke menu kaart kunt u elke dag kiezen uit 5 keuze menu’s. Voor veel ouderen en alleenstaanden een uitstekende voorziening.

We hopen u te ontmoeten. Van harte uitgenodigd!

De bijeenkomst wordt gehouden in de Ichthuskerk, Tromplaan 8.

Aanvang 14.30 uur. Vooraf is er koffie of thee.

 

 

 

« Terug

 

 

Deze agenda geeft de activiteiten die in en om onze kerk plaatsvinden, of door een werkgroep worden georganiseerd.

De informatie is soms summier. Meer informatie kunt u elders op de website vinden.

Alle bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk. Soms moet u zich van te voren aanmelden. De bijeenkomsten in de categorie "besloten" zijn niet voor iedereen toegankelijk, maar zijn georganiseerd voor een bepaalde doelgroep. Als u voor een besloten bijeenkomst belangstelling heeft, kunt u contact opnemen met de contactpersoon die daarbij wordt genoemd.