Single-Inn, Grand Cafe De Bunckman, Voorthuizen

Datum en tijd
18-05-2018 (20:00 uur)
Categorie
In de buurt

Op vrijdagavond 18 mei ben je van harte welkom bij Single-Inn. Grand Café 'De Bunckman' is gereserveerd voor Single-Inn!. Een gezellige, informele omgeving waarbij je kunt bijpraten met bestaande en/of nieuwe contacten. We luiden alvast de zomer in onder het genot van een hapje en drankje. Vanaf 20.30 uur inloop.

Kosten zijn slechts 11.00 euro incl. een consumptie en diverse warme hapjes. Aanmelden kan via: pwkraaijeveld(at)hotmail.com of 0650-546045. Locatie: Grand Café De Bunckman, Bunckmanplein 1 te Voorthuizen.

Bestemd voor je agenda:

Vrijdagavond 6 juli 2018: zomerse invulling, nadere info volgt. Ook deze zomer weer workshops collages maken voor singles. Heb je interesse of voor meer info: 0650-546045.

Kijk ook eens op www.single-inn.nl

 

« Terug

Deze agenda geeft de activiteiten die in en om onze kerk plaatsvinden, of door een werkgroep worden georganiseerd.

De informatie is soms summier. Meer informatie kunt u elders op de website vinden.

Alle bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk. Soms moet u zich van te voren aanmelden. De bijeenkomsten in de categorie "besloten" zijn niet voor iedereen toegankelijk, maar zijn georganiseerd voor een bepaalde doelgroep. Als u voor een besloten bijeenkomst belangstelling heeft, kunt u contact opnemen met de contactpersoon die daarbij wordt genoemd.