Voor een foto-impressie 
Klik op de foto ---> 
Klik HIER voor een video-impressie 

Zonnige Boeldag levert € 34.500 op

30 juni was de dag van grote Boeldag. Bij hoogzomerse temperaturen heerste er vanaf het eerste moment een bruisende sfeer met veel geslaagde activiteiten. Uiteindelijk met een schitterende opbrengst.

Vele honderden enthousiaste Boeldag-helpers zijn de afgelopen weken in touw geweest om alle activiteiten voor te bereiden. Om klokslag half negen stond alles en iedereen paraat en stroomde het publiek het terrein op om te snuffelen tussen een overdaad aan spullen. Maar ook veel activiteiten om van te genieten.

Bij het sponsorrad werden de lootjes bijna letterlijk uit de handen van de verkopers getrokken en ook de grote verloting was geheel uitverkocht. Het horeca-team draaide op volle toeren en alle ijsco’s, maar ook alle oliebollen, haringen en andere snacks waren aan het einde van de dag schoon op.

Het publiek heeft genoten van gratis optredens van het opleidingsorkest van Crescendo, de nostalgische klanken van het accordeonorkest Excelsior en de bevlogen liederen van de praiseband Together in de kerkzaal. Buiten konden de kinderen echte brandweermannen bewonderen van de brandweer van De Zanderij. Bij de veiling gingen attractieve spullen sneller en leuker van de hand dan op Marktplaats.

Een paar uur na de Boeldag waren alle overgebleven spullen en verkoopkramen weer afgevoerd en het hele terrein weer schoon en had de Boeldagcommissie het binnengekomen geld geteld en het financiële resultaat vastgesteld op netto € 34.500.

Klik hier voor de winnende lotnummers

 

Boeldag

29-09-2018 - 09:00   Boeldag-schuurverkoop
27-10-2018 - 09:00   Boeldag-schuurverkoop
24-11-2018 - 09:00   Boeldag-schuurverkoop

 

 

 

Contact

Inloophuis  
'De ontmoeting'

Iedere woensdagmiddag van harte welkom!
van 14.30 - 16.30 uur,  LEES MEER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Route