INFO VOOR HELPERS

TIJDEN
– begin verkoop               Klokslag 8.30 uur (Bezorgers bewaken de ingangen)
– einde verkoop               14.30 uur. Daarna stickeractie van 14.30 uur tot 15.00 uur

PLATTEGRONDEN
Klik hier voor een plattegrond van het BUITENTERREIN
Klik hier voor een plattegrond van het BINNENGEBEUREN

VOORVERKOOP
van spullen alléén uit de zalen: Alleen voor de medewerkers van de Boeldag op vrijdagavond 29 juni tussen 19.00 en 20.00. Er is géén voorverkoop van spullen die buiten staan

GELD
Alle verkopers halen een Boeldagpet en per kraam wisselgeld (vóór 08.00 uur) bij de Centrale Post. Aan het einde van de verkoop de geldtrommel (met inhoud) inleveren bij de Centrale Post. Grote bedragen worden tussendoor afgeroomd, uitsluitend door leden van de Boeldag-commissie (zijn herkenbaar aan een geel Boeldag T-shirt)

PRIJZEN MEUBELPLEIN
Veel meubels, witgoed en diverse andere artikelen op en rond het meubelplein zijn voorgeprijsd. Deze prijzen handhaven we tot nadere instructie van de pleinmeester Frank Morren

BOELDAGPET / -KLEP
dragen om te laten zien wie verkoopt en mag handelen

VERANTWOORDELIJKHEID VERKOCHTE GOEDEREN
We kunnen een sticker “VERKOCHT” plakken op reeds verkochte artikelen. Vertel de klant dat we niet verantwoordelijk zijn wanneer de sticker er onverhoopt afgetrokken wordt en het artikel nóg een keer wordt verkocht, maar let zelf wel goed op. Uitzondering is de verzamelplaats van de Wegbrengservice. De artikelen die daar staan, zijn immers al verkocht.

WEGBRENGSERVICE / BEZORGING
Goederen kunnen ook weggebracht worden met onze wegbrengservice. De klant moet deze service zelf aanvragen en betalen bij de verkoper die er een bezorg-sticker op plakt met naam en adres. Tarief: € 5,- binnen Voorthuizen (max. 5 km); € 10,- tot max. 15 km en € 15,- tot max. 25 km. Verder dan 25 km wordt niet bezorgd. Wel kan men de spullen laten opslaan bij Kees van Hierden aan de Nw. Voorthuizerweg 15A, waar men na afspraak met Frank Morren de spullen kan afhalen (uitsluitend in de week na de Boeldag). Op de kruising Koninginnelaan / Van den Berglaan is de verzamelplaats van waaruit deze goederen worden weggebracht.
STICKERACTIE
De hele dag kunnen “VIJF GULDEN STICKERS” worden gekocht (kosten: € 5,-) bij de Centrale Post. Alléén tussen 14.30 en 15.00 uur kunnen personen die zichtbaar een sticker dragen zoveel meenemen als door 1 persoon gedragen kan worden; bij 2 stickers zichtbaar, dan mag het door 2 personen gedragen worden; etc. De stickeractie geldt niet voor koperen artikelen, bloemen en etenswaren.
OVERLAST
We hebben als Boeldag het beheer over het Boeldagterrein, over de openbare weg, en ook de zorg voor orde en veiligheid. Bezoekers die zich misdragen, kunnen we daarom van het terrein verwijderen. Er zijn “guards” aanwezig (sjouwers met veiligheids-hes), maar tot nu toe gelukkig nog nooit nodig geweest (eigenlijk niet vreemd met ruim 300 vrijwilligers bij elkaar). Steun elkaar bij overlast en meldt dit bij de Centrale Post.
BEWAAK EIGEN SPULLEN
Zorg dat tijdens de Boeldag uw eigendommen op een veilige plaats zijn opgeborgen; er wordt nog wel eens gestolen of enthousiast verkocht.
OPRUIMEN
Bij het opruimen na afloop van de Boeldagverkoop is de leiding in handen van Greet Keizerwaard (in de kerk); Bart Bouwman (meubelterrein en Koninginnelaan) en Jan van Zutphen (om de kerk).
KRAAM LEEG
Bedenk bij het verkopen in de laatste uren: de kraamverkopers helpen zelf met het leegruimen van hun kraam na afloop van de stickeractie.

Boeldag

29-09-2018 - 09:00   Boeldag-schuurverkoop
27-10-2018 - 09:00   Boeldag-schuurverkoop
24-11-2018 - 09:00   Boeldag-schuurverkoop

 

 

 

Contact

Inloophuis  
'De ontmoeting'

Iedere woensdagmiddag van harte welkom!
van 14.30 - 16.30 uur,  LEES MEER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Route