INLOOPHUIS 'DE ONTMOETING'
Laatste nieuws (5 oktober 2022)
Het  Inloophuis is op woensdag en vrijdag weer geopend

Elkaar ontmoeten, dat kan weer bij het Inloophuis. Het voldoet in een grote behoefte. Dat blijkt op woensdagmiddag en vrijdagmorgen nu het Inloophuis alweer geopend is. De bezoekers zoeken contact met elkaar en maken een praatje. 

Met elkaar fietsen in de omgeving van Voorthuizen is ook weer mogelijk. De fietsgroep start op woensdagmiddag direct vanaf het kerkplein en komt daar aan het einde van de fietstocht ook weer terug. De wandelaars starten op vrijdagmorgen om tien uur vanuit de ontmoetingsruimte.

Het Inloophuis “De Ontmoeting” is elke woensdagmiddag geopend vanaf half drie en vrijdagmorgen vanaf tien uur. Op vrijdagmorgen is er een creatief accent met breien, haken, schilderen, puzzelen, enz. maar een praatje maken kan ook.
Het inloophuis is te vinden achter de Geref. Kerk in Voorthuizen. De ingang is aan de Koninginnelaan tegenover huisnummer 3. Bij de ingang vindt wel een registratie plaats maar de toegang is gratis en lid worden is niet nodig. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Daarvan worden eventuele versnaperingen of andere onkosten van betaald.

Voor meer informatie kunt u Gerda van Hierden bellen 0342-472327.

We bestaan al 20 jaar.

Dat hebben we op 5 oktober gevierd met een drukbezocht feestje. Wilt u nog even nagenieten van deze bijeenkomst? Klik dan op de foto hiernaast of op deze link.

 

U bent iedere woensdag van harte welkom tussen 14:30 uur en 16:30 uur in de ontmoetingsruimte van de kerk voor een gezellige middag. De koffie of thee staat klaar.

We gaan dan fietsen, klaverjassen, sjoelen, bijkletsen, rummikubben, skibo, keezen,  jeu de boules spelen, kortom in een ontspannen sfeer elkaar ontmoeten. 

Op vrijdagmorgen zijn de creatievelingen welkom om 10:00 uur.

Samen te tekenen, schilderen, breien, haken, puzzelen, etc. Maar gewoon een praatje maken kan ook.

U bent van harte welkom!

Voor meer gegevens:

 

Wilt u het Inloophuis financiëel ondersteunen? 
Gebruik dan het volgende rekeningnummer:
NL80RABO0366360922 t.n.v. Diaconie GK-Voorthuizen
Onder vermelding 'gift inloophuis'

 

 
Algemene informatie over de vrijdagmorgen 

Het inloophuis “De Ontmoeting” is een plek waar veel mensen binnenlopen voor een praatje of een spelletje met elkaar. Altijd onder het genot van een kop koffie of thee. Het inloophuis blijkt een succes. Vandaar dat we eind 2019 een extra morgen hebben toegevoegd. Het belangrijkste van het Inloophuis blijft de ontmoeting. Op de vrijdagmorgen is, naast het ontmoeten, de aandacht voor de creatieve of artistieke bezigheden van de bezoekers. Het valt op dat veel mensen in hun vrije tijd creatief bezig zijn, borduren, naaien, knippen, sieraden maken, vouwen, breien mozaïeken, tekenen, schilderen, patchwork, decoreren en ga zo maar door. Dit kunnen de creatievelingen op elke vrijdagmorgen samen doen of bekijken in het Inloophuis. Het Inloophuis is op vrijdagmorgen open vanaf tien uur. Elke vrijdagmorgen (vanaf 10:00 uur) is er koffie/thee en aan het einde van de morgen een kopje soep. Binnenlopen is gratis, maar er is, net als op de woensdagmiddag, een groen busje voor losse euro’s. De ingang is aan de zijkant van de Gereformeerde Kerk aan de Koninginnelaan te Voorthuizen.

Meer informatie en een programma van de activiteiten van het Inloophuis “De Ontmoeting” kunt u vinden op www.gk-voorthuizen.nl/inloophuis waar ook de contactpersonen vermeld staan. U kunt natuurlijk ook op een woensdagmiddag of vrijdagmorgen binnen komen lopen.