Jeugddiensten

De jeugddienstcommissie organiseert zes keer per jaar in de avonddienst een jeugddienst, voornamelijk gericht op jongeren. In deze jeugddiensten wordt er van de traditionele liturgie van de diensten afgeweken.

Actueel thema

Er wordt veel gebruik gemaakt van sketches, beamerpresentaties en persoonlijke verhalen, voor en door jongeren. Altijd staat een hedendaags, actueel thema, gericht op jongeren, centraal. Er worden geen psalmen en gezangen gezongen, maar voornamelijk opwekkingsliederen. En in iedere dienst wordt de samenzang begeleid door een band. De jeugddienstcommissie heeft een eigen Facebookpagina. Wilt je weten wat het thema is van een komende jeugddienst, of vind je het leuk om foto's en filmpjes te bekijken en reacties te lezen, bezoek dan de Facebookpagina.   FACEBOOK

Vind je het leuk om een keer mee te werken aan een dienst?

Meld je dan snel bij één van de jeugddienstcommissieleden, want we kunnen je hulp goed gebruiken! Ook kun je je per mail aanmelden via jeugddienst(at)gk-voorthuizen.nl, dan word je op de hoogte gehouden van de jeugddiensten en krijg je voor elke dienst nog een uitnodiging per mail.

 

De jeugddienstcommissie bestaat uit;
Contactpersoon:  Gerrit van de Kraats, mail jeugddienst(at)gk-voorthuizen.nl
Leden:  Mirte Bosch
   Marleen Berg
   Bart Kalkman
   Wilfred Wittenberg
   Rianne van Wageningen
Penningmeester:  Kenneth Zegers
Begeleiding:  ds. Garbrich Baalbergen
   ds. Diemer de Jong