Wie zijn wij

Wij zijn een actieve, levendige gemeente van Jezus, dichtbij God en bij elkaar. We staan als gemeente middenin het dorp Voorthuizen, letterlijk in het centrum aan de Hoofdstraat. Voorthuizen telt ruim 10.000 inwoners en in het zomerseizoen maar liefst 20.000. Ons dorp en groene omgeving is geliefd en kent veel campings, vakantieparken en andere recreatiemogelijkheden. Onze kerk kent dan ook veel gasten.

Ons actieve gemeenteleven kenmerkt zich bijvoorbeeld doordat de bijgebouwen van onze kerk vaak gevuld zijn met activiteiten, voor jong en oud. Organiseren kunnen we goed. Denk aan koffiedrinken na de ochtenddienst, jeugdclubs, Alphacursus, Inloophuis, gebedsuur, musical, Boeldag en diverse studie- en gespreksgroepen. Op deze website is hiervan veel terug te vinden. We zijn doeners, die worden gevoed door een doorleefd geloof in God.

We zijn een eigentijdse gemeente en nog steeds zijn onze erediensten goed bezocht met in de ochtenddienst zo’n 500 bezoekers.

We zien ernaar uit om jou en u te ontmoeten in onze zondagse diensten om 9:30 uur en 19:00 uur. We hebben in de ochtenddienst oppas voor de kleinsten en kindernevendienst voor de basisschoolkinderen.

Kijk rond op onze website voor meer informatie. Wil je persoonlijk kennismaken, leg dan contact met één van onze predikanten of ouderlingen.

- Predikanten
- Kerkenraad
- Rondom de diensten
- Gezocht
- C ommunicatie
- Beheer
- Wij in de wereld
- Met ons verbonden
- Classis
- Privacyverklaring
- Vertrouwenspersonen

Heeft u informatie, die interessant is om op onze website te zetten, mail dan naar redactie(at)gk-voorthuizen.nl

Terug