GK Voorthuizen app

Voor gemeenteleden hebben we een app: GK Voorthuizen. 
Met de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, kun je gemakkelijk geven aan de verschillende collecte doelen, berichten plaatsen of iemand opzoeken in het smoelenboek!
• Er is een ‘tijdlijn’ waarop iedereen berichtjes kan plaatsen en kan reageren.
• Er zijn groepen voor commissies, gespreksgroepen, clubs, enz. 
• Je kunt digitaal geven aan de collecte. Doe dit wel van een tegoed om zo min mogelijk transactiekosten te betalen.
• Je hebt alle contactgegevens van de gemeenteleden ‘op zak’.


Download de app en meld je aan

Je vindt de GK Voorthuizen app op je smartphone in de Google Play store (Android) of Apple store. Zoek naar GK Voorthuizen en je herkent onze app aan ons rood met oranje kerk-logo. Installeer de app. Of scan met de camera van je smartphone de QR-code onderaan deze webpagina. Meld je aan en bevestig daarna je mailadres (controleer je spam). Het kan even duren voordat je wordt toegelaten tot de app. Achter de schermen wordt gecontroleerd of je lid bent van onze kerk en dan laten we je toe. Maak je profiel compleet met telefoonnummer, adres, functie in de kerk en 'over mij'. De app is namelijk ook onze gemeentegids om elkaar te vinden, erg handig. Kijk rond in de app, lees de '10 geboden' - dit zijn tips en trucs voor het gebruik van de app, ervaar en beleef het onderdeel zijn van onze gemeente ook digitaal.

Ik wil geven aan de collecte met de app, hoe werkt dat?

Bij het deel 'geven' kan je een bijdrage doen aan de digitale collecte. Je maakt hierin zelf een bedrag over van je bank (volg hiervoor de instructies in de app). 
Hierna geef je aan aan welke collecte je wilt geven. Tip: gebruik een saldo om je collecte uit te betalen. 
Want let op: je betaalt € 0,35 per transactie. Voor het opwaarderen van een tegoed betaal je dit ook, maar: hoe groter het bedrag, hoe minder transactiekosten.
Je kunt in de app een bedrag kiezen waarmee je je saldo op wilt laden. Vervolgens stuurt de app je via iDeal veilig door naar de betaalomgeving van je eigen bank. 
Het door jou gekozen bedrag wordt dan automatisch naar de bankrekening van onze kerk overgemaakt en weergegeven in de app. 
Per keer kun je een bedrag vanuit je saldo aan de collecte geven.

Wat zijn de grootste voordelen van collecteren via een saldo?
1) Met een saldo bespaar je transactiekosten
De iDeal transactie wordt mogelijk gemaakt door iDeal. Die rekent kosten voor de transactie. Die liggen rond de €0,35 en die besparen we door niet bij iedere collecte een iDeal transactie te doen maar te werken met een saldo.
2) Saldo = sneller
Door een saldo op te laden hoef je maar één keer via je bank-app geld over te maken. Je kunt dan in het vervolg met één klik op de knop collecte geven. Geen gedoe.

Kan ik ook geven aan een collecte zonder saldo?
Ja, dat kan. Dan betaal je wel de transactiekosten van €0,35.

Moet ik een pincode hebben?
Ja. Je wordt gevraagd een pincode aan te maken voor het betalen aan de collecte in deze app . Dit kan je zelf doen en je kunt hem ook zelf wijzigen via Profiel>Instellingen>Betaalininstellingen>Wijzig pincode.

Is de app voor iedereen, jong en oud?
Ja. De app is best makkelijk te begrijpen. Download de app en probeer hem een tijdje uit, kijk rond en ervaar. Kom je er na een tijdje niet uit, vraag gerust Rob Messelink of Jorien Batterink om hulp.

In de app kan je groepen aanmaken. Mag ik dit doen voor mijn groep? 
We willen een paar themagroepen maken, zoals ‘Geloof’, ‘Bidden en meeleven’ en ‘Prikbord’. 
Dit gaan we de komende tijd maken. Het is niet de bedoeling dat iedereen een eigen groep aanmaakt.
 
Ik ben geen lid van de gemeente, maar wil wel graag op de hoogte zijn van wat er speelt. Wat nu?
De app is alleen voor gemeenteleden. De beheerders controleren verzoeken met de ledenlijst. 
Dit is vanuit privacy-oogpunt. Als je op de hoogte wilt blijven kan dit via onze accounts op Instagram en Facebook en onze website.

De GK Voorthuizen app is een ontwikkeling van Donkey Mobile