De nieuwsbrief

Elke zondag is er een nieuwsbrief in onze kerk beschikbaar voor gemeenteleden. Deze nieuwsbrief is digitaal en vindt u in het brievenbakje naast de deuren van de kerkingangen. Er wordt per zondag een beperkt aantal nieuwsbrieven uitgeprint.

De nieuwsbrief per mail

Bent u lid van onze kerk en wilt u de nieuwsbrief per mail ontvangen? Klik dan op deze website rechtsboven in de rode balk op Nieuwsbrief en vul uw gegevens in. Lukt dit niet, stuur dan uw naam en wijknummer naar nieuwsbrief @gk-voorthuizen.nl. Bij aanmelding in het systeem controleren wij de gegevens aan de hand van het jaarboekje. Heeft u zich onlangs aangemeld als nieuw gemeentelid, vermeld dit dan in het balkje ‘opmerking/reden’.

De nieuwsbrief in ‘Nieuw Avondrust’

Bent u lid van onze kerk, woont u in ‘Nieuw Avondrust’ en ontvangt u de nieuwsbrief nog niet, neem dan contact op met Rina Lokhorst.

Agendapunten

De agendapunten die op onze nieuwsbrief staan zijn/worden overgenomen van de agenda op de website.

Een mededeling op de nieuwsbrief

Heeft u een bericht waarvan u vindt dat dit op de nieuwsbrief past? Stuur dan uw tekst van maximaal 100 woorden naar redactie@gk-voorthuizen.nl  Een kleine afbeelding kan er soms bij. De deadline voor de zondagse nieuwsbrief is vrijdag 18:30 uur. Het streven is om de nieuwsbrief voor zaterdag 10:00 uur te versturen.

Mededelingen worden soms ingekort, niet geplaatst of later geplaatst

Het is iedere week weer een hele klus om een nieuwsbrief samen te stellen. De redactie kan beslissen om een bericht in te korten, niet te plaatsen of een week later te plaatsen. In overleg kan het bericht ook op de website worden geplaatst zodat een korte mededeling met een verwijzing naar de website voldoende is.

Redactie Nieuwsbrief
Valt u iets op in de Nieuwsbrief of nieuwsbrief niet ontvangen:

Het gebeurt een enkele keer dat er iets misgaat met de nieuwsbrief. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Voor alle gevallen geldt dat wij het op prijs stellen dat u een e-mailbericht stuurt naar redactie@gk-voorthuizen.nl