De evangelisatiecommissie zoekt versterking
 

Als evangelisatiecommissie binnen de Gereformeerde Kerk zoeken we naar manieren om ons geloof op te bouwen en uit te dragen naar anderen. We organiseren diensten zoals de gastendienst en evangelisatiedienst, een afgevaardigde neemt deel aan de organisatie van de openluchtdienst (OLD), we zijn aanwezig in de kerk tijdens de Boeldag, we gaan met een clubje mensen naar de pinksterconferentie van Opwekking, sommigen gaan de markt op, etc.
 

Zoals je ziet, zeer veel mogelijkheden om in ons dorp te laten zien en te delen dat we blij zijn met ons geloof en onze God.

Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar mensen die ons komen versterken. Heel concreet betekent dat ca. 7 keer per jaar een (korte) vergadering, met een leuke groep enthousiaste mensen en gedurende het jaar mooie, bijzondere en soms ook spannende gebeurtenissen, die je zullen helpen mee te bouwen aan Gods koninkrijk.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emma, Jorien, Anneke, Erwin, Marja of Wolter van de evangelisatiecommissie.