Heb jij hart voor mensen met een verstandelijke beperking?

En ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Dan zoeken we jou!

Ineke wil graag keyboard leren spelen, Jantiene en Evelien zijn op zoek naar gezelligheid. Margriet, Robbert én Gerret zoeken een vrijwilliger die 1 keer in de 2 weken met ze gaat zwemmen. Sandra zoekt iemand die samen met haar creatief aan de slag wil gaan. En Gerard zoekt iemand die 1x in de week met hem wil fietsen. Ronald is op zoek naar een vrijwilliger die samen met hem dingen gaat ondernemen. Onze dagbestedingsgroep Arbeidsmatig&Administratief zoekt een vrijwilliger die handig is met de computer. Klaver4 zoekt vrijwilligers voor op de woensdagavond. Ook onze dagbestedingsgroep Rozenboog in Putten is op zoek naar diverse vrijwilligers.

Kijk voor de volledige vrijwilligersvacatures op onze website: www.rozelaar.nl.

Waarom vrijwilligerswerk bij De Rozelaar?
Vrijwilligers maken het verschil en zijn onmisbaar bij De Rozelaar. Onze vrijwilligers dragen bij aan de prettige sfeer en ondersteunen bij veel verschillende activiteiten zoals fietsen, zwemmen, wandelen en het onderhouden van de tuin.

Wat bieden wij?
De Rozelaar biedt maximale begeleiding en ondersteuning bij de uitvoering van de taken. Je wordt gekoppeld aan een begeleider. Deze begeleider is je eerste aanspreekpunt. Jaarlijks is er een evaluatiegesprek en er zijn vrijwilligersbijeenkomsten.

Vrijwilliger zijn bij De Rozelaar geeft veel voldoening. Je krijgt veel waardering van onze cliënten!

Over Stichting De Rozelaar
Stichting De Rozelaar ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Barneveld, Nijkerk en Putten. Dit doen we vanuit een protestants-christelijk perspectief. Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften en mogelijkheden. Ons aanbod is divers. We bieden zinvolle dagbesteding en (via jobcoaching) begeleiding op een werkplek buiten De Rozelaar. Ook krijgen cliënten thuis ondersteuning en bieden we hen een eigen  plek om te wonen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over een vrijwilligersfunctie? Of wil je kennis maken met een cliënt of locatie om te kijken of er een klik is? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator Evelyn van Hierden via barneveld(at)rozelaar.nl 

Onze cliënten kijken naar je uit!