Vakantiebijbelweek Bethabara

Op 21, 22 en 23 augustus zal de vakantiebijbelweek weer plaats vinden in en rond Bethabara.

Al vele jaren mogen we ruim 200 kinderen laten genieten van mooie bijbel verhalen, meezingen met heel veel liedjes, heerlijk knutselen met elkaar en uiteraard genieten van de avonturen van Boris en Betsy.

Achter de schermen zijn we alweer een geruime tijd bezig met alle voorbereidingen. Om de VBW tot een succes te maken en alle kinderen de aandacht te kunnen geven die ze verdienen hebben we veel hulp nodig. Daarom deze oproep.

Wilt u ons helpen deze week tot een succes te maken en geniet u ook zo van die vele blijde kindergezichtjes? Dan zoeken we u. Ook opa’s, oma’s, ooms, tantes, grote broers of zussen (vanaf de 2e klas) zijn van harte welkom om zich op te geven.

Voor de onderbouw zoeken we medewerkers om groepjes van 6 kinderen te begeleiden bij het praten over het bijbelverhaal en het knutselen. Ook zoeken we nog iemand die wil helpen bij het oppassen op de jongste kinderen van de medewerkers.

Voor de bovenbouw zoeken we ouders/opa’s/oma’s die het leuk vinden om te helpen bij verschillende workshops. Deze zullen zijn op alle ochtenden van 11.15-12.15

Opgeven kan:
Voor de onderbouw (groep 1 t/m 5) door een mail te sturen naar vbwbethabara(at)hervormdvoorthuizen.nl
Voor de bovenbouw (groep 6 t/m brugklas) door een mail te sturen naar vbwtent(at)hervormdvoorthuizen.nl

Wilt u eerst meer weten wat er verwacht word op deze dagen van u of wat we allemaal doen? Stuur dan een mail naar 1 van beide bovenstaande adressen of bel naar:

Tineke van Middendorp 06-52839781 (onderbouw)
Margreet Wunsch 06-23048266 (bovenbouw)

Graag zien we uw reactie tegemoet.