Graag stellen wij u voor aan de predikanten van onze gemeente!


Sectie Zuid

 

Ds. Arend Wim Estie

Op 15 januari 1972 mocht ik het levenslicht zien in Bunschoten-Spakenburg.
Daar gewoond tot het afronden van mijn studie theologie te Kampen.
Op mijn 25-ste eind 1997 begonnen in Emmer-Compascuum. Daarna volgenden Urk (2001, voor het jeugdwerk), Heinenoord (2005), Lutten, Slagharen en Schuinesloot (2010), Oldebroek (2015) en vanaf februari 2021 Voorthuizen.
Sinds 28 februari 1995 getrouwd met Fenny (ook uit Bunschoten). We mochten drie kinderen ontvangen: Michelle (2002) Aimée (2003) en Sem (2006).
In mijn vrije tijd luister ik graag muziek, volg ik voetbal of ben ik mijn auto aan het wassen/poetsen.
Voor mij is geloven een geschenk van God.Hoe bijzonder is het dat Hij als Zijn Zoon Jezus Christus op aarde kwam om Zijn liefde te laten zien en iedereen te redden die in Hem wil geloven. Zo mocht Hij in mijn leven komen en in mij en door mij werken. Ik ervaar het ook als roeping om uw en jouw predikant te zijn.

Schroom niet contact te zoeken als er iets is, als u in vertrouwen iets kwijt wilt of geloofsvragen hebt. Ik wil er voor u en jou zijn. Via social media (Facebook, Instagram, LinkedIn of Whatsapp) ben ik makkelijk benaderbaar.

Lees meer op LinkedIn

Ontvang een groet en Gods zegen,

Ds. Arend-Wim Estié
06-14947050

Klik hier om een e-mail te sturen

Sectie Noord
Ds. Arjan Berensen

Sinds juni 2021 ben ik predikant van de Gereformeerde Kerk in Voorthuizen. Eerder was ik predikant te Enter (Twente) en te Nieuw-Vennep (Randstad).

Mijn kerntaken liggen in het voorgaan in kerkdiensten, pastoraat (in Voorthuizen-Noord) en toerusting. Daarnaast leg ik graag extra accent op het werken met jongere generaties: twintigers en dertigers.

De gemeente als geheel wordt geroepen om dagelijks met Jezus te leven. Discipelschap, missionair werk en diaconaat hebben daarom mijn warme belangstelling. Ik droom van een kerk die de liefde van Jezus Christus ontdekt, viert én doorgeeft.

Naast het predikantschap ben ik hoofdredacteur van Theologie.nl , een online platform waarop toerustingsartikelen en christelijke boeken online ontsloten worden. En op LichtendLicht.nl  vind je mijn eigen blog.

Lees meer op LinkedIn

 

Klik hier om een ​​e-mail te sturen

Telefoon: 06-14459029 (bereikbaar op werkdagen, uitgezonderd spoedeisende situaties)

Ds. Arjan Berensen