Nieuw zondagsrecept: VIER! HOOR! LEER! ZING!

Voor alle inwoners van Voorthuizen en gasten bieden wij een nieuw aanbod van vieringen. Om Gods liefde te vieren, om mensen te inspireren en hun hart te laten spreken. Iedere zondag is er een andere invulling, nieuwe inspiratie met VIER! HOOR! LEER! en ZING! Kom je meevieren, horen, zingen leren? we zien naar je uit. Lees gauw verder, iedere week is er nieuwe inspiratie. Bekijk de agenda voor de vieringen.

Elke vierde zondag van de maand om 11.30 uur is er VIER! We nodigen iedereen uit voor de viering, van zoekers en twijfelaars tot zekerweters en betweters. De viering is met live muziek en er worden actuele thema's besproken.

Om een koppeling te maken tussen kerkdiensten en de verschillende gespreksgroepen in de kerk houden we LEER!-avonddiensten om 19.00 uur. De preek zal steeds een inleiding voor de gespreksgroepen zijn. Maar de dienst is natuurlijk ook heel goed te volgen voor mensen die niet bij een gespreksgroep zitten.

Ook eens per maand komt er een HOOR!-dienst om 19.00 uur. In deze diensten gaat een gastpredikant voor die een preek kan houden over zijn specialisatie, denk aan bijbelboek Spreuken, maar ook aan een opvoeddeskundige.

In de ZING!-diensten (19.00 uur) ligt de nadruk natuurlijk op samen zingen. De invulling zal steeds verschillen. De ene keer met extra muzikale begeleiding, de andere keer met een solist of een koor. Iedere dienst nodigt uit tot enthousiast zingen.