Arjen en Alize van der Wolf, Mercy Ships 

In 1992 zijn Arjen en Alize van der Wolf en hun drie kinderen vanuit onze kerk uitgezonden naar een ziekenhuisschip van Mercy Ships. Samen met medewerkers uit zo’n 40 verschillende landen brengen zij praktische en geestelijke hulpverlening naar de allerarmste bevolking in ontwikkelingslanden.

Van 1993 tot 2001 werkten zij vanuit het Mercy Ships kantoor in Lindale, Texas (V.S.) en waren vaak aan boord te vinden in Afrika of Centraal-Amerika.

In 2001 kreeg Arjen de leiding over Mercy Ships Holland, gevestigd in Rotterdam. Alize begeleidt vrijwilligers in allerlei functies naar ziekenhuisschip Africa Mercy. Arjen leidt alle activiteiten in Nederland, zoals het werven van mensen, materialen en fondsen en het mediabeleid. Sinds 2001 is Mercy Ships Holland gegroeid tot één van de belangrijkste centra van Mercy Ships wereldwijd.

Al meer dan 28 jaar wordt de familie Van der Wolf ondersteund door een kring van supporters die hen door middel van financiële bijdragen en gebed bijstaan. Bij die kring horen onze kerk en diverse gemeenteleden. Daar zijn zij zeer dankbaar voor.

Terugblik, Arjen en Alize van der Wolf al 25 jaar ondersteund door onze gemeente

Ook u kunt steunen. Een donatie kunt u storten op rekening NL83RABO 03737 42568 t.n.v. Gereformeerde Kerk Voorthuizen, t.a.v. Familie Van der Wolf.

Kijk voor meer informatie op de website van Mercy Ships

    

photocredits:www.mercyships.nl/http://www.eo.nl/geloven/programma/geloof-en-een-hoop-liefde/