Meer resultaten weergeven…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kinderen

HomeKinderen

Kinderen in de kerk

Wij willen als kerk de jeugd ruimte bieden en aandacht geven. We bieden verschillende activiteiten voor hen, voor alle leeftijden, om hen de liefde voor Jezus mee te geven. Denk aan club, LEF, kinderdienst, tienerkerk, The Passion, JOB-challenges,  Opwekking en oppas voor de kleinsten.

Lees gauw verder hier wat er voor de jongste kinderen zoal te doen is. Of kijk bij Tieners.

 

Ga direct naar:

Kinderen zijn de toekomst!

Oppas

Kleine kinderen op zondag meenemen naar de kerk zorgt ervoor dat ze vertrouwd raken en ervaring opdoen met de kerk. Vlak voor het eind van de kerkdienst komen de kinderen uit oppas mee de kerk in en ontvangen zo de zegen.

Club groep 6 t/m 8

Elke week, behalve in de vakanties, is er een uur club in één van de zalen achter de kerk. Een clubavond begint altijd met een gebed of een gedicht en wordt op passende wijze afgesloten. De verdere invulling van de clubavond is per keer verschillend. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn:

  • Acrobatiek voor beginners
  • Minute to win it
  • Zwemmen
  • Voetbal, altijd heel populair bij de jongens
  • Knutselen vinden de meisjes altijd heel leuk om te doen

Wil je ook graag naar club of lijkt het je leuk om eens te komen kijken? Kom gerust met iemand mee die je kent. Of ons. Ook als je club wil geven, komen graag met je in contact.

 

Kindernevendienst

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er elke zondagochtend een eigen nevendienst. Zij komen met hun ouders mee naar de kerk. Voor de preek verlaten de kinderen de kerk. In een eigen ruimte hebben zij hun eigen dienst.

Voor de groepen 1 t/m 6 is er elke week kindernevendienst. Behalve bij speciale diensten, zoals de school-kerk-gezin diensten. In de vakantieperiode voegen we de verschillende kindernevendiensten samen. Wij noemen dat de VakantieKinderKerk.

Voor elke groep staan twee leidinggevenden. We vertellen een Bijbelverhaal en we zingen liedjes. Daarna maken de kinderen vaak een verwerking of we gaan op een andere manier door op het thema.

Na de preek komen de kinderen terug in de kerkzaal. Tijdens de kindernevendienst is er een collecte die bestemd is voor onze twee adoptiekinderen in Kenia of een ander project.

Heb je een vraag over de kindernevendienst? Wil je meedraaien in het enthousiaste team en één keer per maand kindernevendienst geven? We komen graag met je in contact.


Nieuwe oppassers gezocht!

We zijn een gezellige kerkfamilie van alle leeftijden die graag met elkaar
actief bezig is en zo de warmte van de liefde van God laat voelen. Help jij mee met de kinderen?

Direct naar