Meer resultaten weergeven…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kerkdiensten

HomeOchtend- en avonddienst

Welkom in onze kerk

We zien ernaar uit je te ontmoeten. Wij zijn een actieve, levendige gemeente van Jezus, dichtbij God en bij elkaar. Vier een dienst met ons mee, doe mee aan een activiteit. Je bent welkom zoals je bent. 

Welkom in de kerk!

Wat kan ik verwachten?

We zingen, we bidden, we lezen uit de Bijbel en de predikant leert ons in de preek hoe we de betreffende tekst uit de Bijbel kunnen begrijpen. En hoe we het kunnen toepassen in ons dagelijks leven.

Ochtenddienst 9:30 uur

Onze ochtenddiensten diensten zijn op zondag om 9.30 uur. Neem je kleine kinderen tot en met 4 jaar mee? Dan mag je die bij de oppas brengen achter de kerk in de oppasruimte van de ontmoetingsruimte brengen. Voor de kinderen t/m groep 6 is er kindernevendienst.

Hoor! Zing! Leer!

Elke zondag 19:00

Op zondag om 19.00 uur, maar niet op de vierde zondag van de maand, hebben we een thema-avonddienst. De ene keer is dat een HOOR!-dienst, de andere keer een ZING!-dienst en een derde keer een LEER!-dienst.

Leer!

Bij LEER! verdiepen we ons in een Bijbel-deel of onderwerp. De verschillende gespreksgroepen in onze kerk kunnen hier op aanhaken. De preek zal steeds een inleiding voor de gespreksgroepen zijn. Natuurlijk is deze dienst ook heel goed te volgen voor mensen die niet bij een gespreksgroep zitten.

Hoor!

Bij HOOR! gaat een gastpredikant voor die een preek houdt over zijn of haar specialisatie. Denk aan bijbelboek Spreuken, een opvoeddeskundige of sterven.

Zing!

Bij ZING gaat het over – hoe kan het ook anders – over samen zingen. De invulling zal steeds verschillen. De ene keer is er een koor, de andere keer extra muzikale begeleiding bijvoorbeeld met een solist. Iedere dienst nodigt uit tot enthousiast zingen.

Vier!

Elke vierde zondag van de maand 11.30uur

VIER? is een laagdrempelige viering voor jong en oud. Of je nu bekend met het christelijk geloof of niet (meer). We beginnen met koffie en thee vóór de viering. Er is een live band, een actueel thema. We nodigen je uit om met ons de liefde van God te vieren. Kom zoals je bent. Luister en beleef. En wil je met iemand doorpraten? Dat kan na de viering met mensen van de organisatie achter de ontmoetingsruimte.  Er is oppas voor de allerkleinsten en kinderkerk voor de groepen 1 t/m 5.

Direct naar