Meer resultaten weergeven…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Oppas

HomeOppas

Oppas voor 0 tot 4 jaar

Kleine kinderen op zondag meenemen naar de kerk zorgt ervoor dat ze vertrouwd raken en ervaring opdoen met de kerk. Vlak voor het eind van de kerkdienst komen de kinderen uit oppas mee de kerk in en ontvangen zo de zegen.

Je vindt de oppasruimte in de ontmoetingsruimte, naast de keuken. De oppas is tien minuten tot een kwartier voor aanvang van de dienst aanwezig.

Kinderen zijn de toekomst!

Hoe werkt het?

Schrijfmap

In de oppasruimte ligt een schrijfmap. In deze map schrijven wij de naam van uw kind en eventuele belangrijke bijzonderheden. Indien nodig kan de oppas je kind een fles of een fruithapje geven. Een schone luier, of begeleiding naar het toilet als dat nodig is hoort er natuurlijk bij.

Wat is er te doen?

In de oppasruimte is voldoende speelgoed aanwezig voor alle kleine en iets grotere kinderen. Voor de allerkleinsten is er behalve een box ook een kinderstoel aanwezig. Peuters kunnen aan de slag met auto’s, treinen en duplo. Kleuren, puzzelen en samen zingen vinden we ook erg leuk om te doen! Ook is er een peuterdienst. Dit is voor kinderen van 2,5 jaar tot 4 jaar oud. De kinderen luisteren en kijken naar een verhaal uit de Bijbel, zingen samen en maken een kleurplaat over het verhaal dat ze hebben gehoord. Naast de peuterdienst blijft er natuurlijk genoeg tijd over om te spelen.

Vragen?

De organisatie van de oppas is in handen van Evelien van Veen en Petra Hoogeveen. Heb je vragen, wil je iets melden of bespreken, wil je één keer in de maand oppassen? Neem dan contact op met Petra Hoogeveen: petrahoogeveen.fieret@gmail.com.

Nieuwe oppassers gezocht!

We zijn een gezellige kerkfamilie van alle leeftijden die graag met elkaar
actief bezig is en zo de warmte van de liefde van God laat voelen. Help jij mee met de kinderen?

Direct naar :