Meer resultaten weergeven…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pastores team

HomePastores team

We ontmoeten je graag

Met vragen over bijvoorbeeld omzien (geestelijke zorg), huwelijk, doop of belijdenis kan je terecht bij onze predikanten of kerkelijk werker. Ons Kerkcontact brengt je met de juiste persoon in contact. De pastorale werkzaamheden van onze predikanten zijn verdeeld in twee wijken. We noemen ze: Voorthuizen-Noord ’ en ‘Voorthuizen-Zuid’, waarbij Hoofdstraat-Apeldoornestraat-snelweg grofweg de scheidslijn is. Voor het overige werk hebben de predikanten en kerkelijk werker aandachtsgebieden waarvoor zij eerste aanspreekpunt zijn.

Wijk A

Ds. Arjan Berensen

0342-551413 (Kerkcontact)

Aandachtsgebieden en thema’s: jongere generaties (waaronder VIER!), missionair-diaconaal werk.

“De gemeente als geheel wordt geroepen om dagelijks met Jezus te leven. Ik droom van een kerk die de liefde van Jezus Christus ontdekt, viert én doorgeeft.”

Wijk B

Ds. Arend-Wim Estié

0342-551413 (Kerkcontact)

Aandachtsgebieden en thema’s: kringen (waaronder LEER).

“Voor mij is geloven een geschenk van God. Hoe bijzonder is het dat Hij als Zijn Zoon Jezus Christus op aarde kwam om Zijn liefde te laten zien en iedereen te redden die in Hem wil geloven. Zo mocht Hij in mijn leven komen en in mij en door mij werken. Ik ervaar het ook als roeping om uw en jouw predikant te zijn.”

Kerkelijk werker

Gerrit Westerlaken

0342-551413 (Kerkcontact)

Mijn hoop en verlangen is, dat mensen in en buiten deze gemeente voetstappen willen en zullen zetten op het spoor dat Jezus achterliet. Als ik daar, luisterend, dienend, verkondigend een rol in mag spelen, zie ik dat als een rijke zegen van God.”

Direct naar