Meer resultaten weergeven…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Communicatie

HomeCommunicatie

Communicatie

Op verschillende manieren houden we contact met elkaar. We hebben een kerkapp, maandblad Accu, en een digitale nieuwsbrief. Zie hieronder een korte toelichting. 

Heb je een (pers)vraag dan kan je terecht bij de ouderling communicatie

Voor gemeenteleden hebben we een app: GK Voorthuizen. 
Met de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, kun je gemakkelijk geven aan de verschillende collecte doelen, berichten plaatsen of iemand opzoeken in het smoelenboek!
• Er is een ‘tijdlijn’ waarop iedereen berichtjes kan plaatsen en kan reageren.
• Er zijn groepen voor commissies, gespreksgroepen, clubs, enz. 
• Je kunt digitaal geven aan de collecte. Doe dit wel van een tegoed om zo min mogelijk transactiekosten te betalen.
• Je hebt alle contactgegevens van de gemeenteleden ‘op zak’.

Download de app en meld je aan

Je vindt de GK Voorthuizen app op je smartphone in de Google Play store (Android) of Apple store. Zoek naar GK Voorthuizen en je herkent onze app aan ons rood met oranje kerk-logo. Installeer de app. Of scan met de camera van je smartphone de QR-code onderaan deze webpagina. Meld je aan en bevestig daarna je mailadres (controleer je spam). Het kan even duren voordat je wordt toegelaten tot de app. Achter de schermen wordt gecontroleerd of je lid bent van onze kerk en dan laten we je toe. 

De GK Voorthuizen app is een ontwikkeling van Donkey Mobile

Ons kerkblad ‘Accu’ komt 11 keer per jaar in de brievenbus.  In dit blad staat pastoraal en persoonlijk nieuws, aankondigingen, foto’s en korte verslagen van evenementen.

Elke zondag is er een nieuwsbrief in onze kerk beschikbaar. Deze nieuwsbrief is ook digitaal. 

Als lid van onze kerk kan je de nieuwsbrief wekelijks per mail ontvangen. Hiervoor kan je je aanmelden met onderstaand contactformulier. Als je onlangs lid bent geworden, vermeld dit dan in het balkje ‘opmerking/reden’.

Blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ontvang onze wekelijkse nieuwsbrief in je mailbox en blijf op de hoogte van het wel en wee van gemeenteleden, bijeenkomsten, evenementen voor jong en oud. Omdat er persoonlijke gegevens in de nieuwsbrief staan is dit alleen voor leden. Als je lid bent, meld je dan aan voor de nieuwsbrief door onderstaand formulier in te vullen.

Vul onderstaande gegevens in om onze nieuwsbrief te ontvangen:


Direct naar :