Meer resultaten weergeven…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Boeldag met mensen

Op de laatste zaterdag van juni pakte de Gereformeerde Kerk in Voorthuizen weer uit met de grote Boeldag. Zoals gewoonlijk met een ruime sortering gebruikte spullen. Alles was ruim uitgestald in de zalen achter de kerk, in de 80 kramen op het kerkplein, de Koninginnelaan en op het meubelplein aan de Van de Berglaan. Mede dank zij de heerlijke weersomstandigheden kwamen vele bezoekers uit het dorp en omgeving maar ook vakantiegasten toegestroomd. Niet alleen om te snuffelen tussen de spullen maar ook om elkaar weer eens ouderwets te ontmoeten. De organisatie sprak zelfs van een sfeer van verbroedering na moeilijke jaren.

Dit jaar had de organisatie nadrukkelijk verder uitgepakt met meer vertier om de bezoekers te vermaken. In de zalen draaide het rad van avontuur op volle toeren en buiten was een terras ingericht met een muziekpodium. Daar speelden het opleidingsorkest Crescendo,  het shantykoor Stroe Ahoy en de accordeonvereniging Excelsior Barneveld die de toeschouwers wist te verleiden om luidkeels mee te zingen. 
Na afloop kon de penningmeester als resultaat het prachtige bedrag van € 31.000 bekend maken, mede dank zij de steun van de lokale sponsoren, de opbrengst van de grote verloting en de tussentijdse schuurverkopen.

–> Nog even terugkijken naar wat sfeerfoto’s? Klik dan op de foto of op deze link 

–> Het Boeldag-magazine 2022 nog eens lezen Klik dan op deze link

Gerelateerde artikelen

Wat was het een mooie zondag op 10 september. Mooi hoe we met elkaar het seizoen konden starten. Bekijk de video voor een terugblik!

Ontdek hoe jij mee kunt werken aan de toekomst van onze kerk, Bekijk de video over ons beleidsplan dat ingaat op 6 bouwstenen: visie, jongere...

De orgelcommissie van de Gereformeerde kerk van Voorthuizen organiseert dit jaar weer een zestal orgelconcerten. Bekende Nederlandse organisten zullen het Hendriksen & Reitsma orgel deze...