Meer resultaten weergeven…

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Boeldag van boven

Klokslag 8.30 uur op de laatste zaterdag van juni renden de eerste kopers het terrein op van de Gereformeerde kerk in Voorthuizen om hun slag te slaan.

Toen barstte de 43e Boeldag los met vele festiviteiten. Zo hebben honderden bezoekers Voorthuizen vanaf boven kunnen bewonderen door met de hijskraan 50 meter de lucht in te gaan.

Onder het genot van een bakje koffie of frisdrank, of oliebol of haring of snack hebben vele mensen genoten van muziek van  accordeonmuziek van accordeonvereniging  “Excelsior” en naar de prachtige liederen van Shantykoor Ahoy. Binnen draaide het Sponsorrad op volle toeren met een ruime sortering prijzen. En in de zalen binnen en buiten op ruim 80 kramen werden de mooiste spullen aangeboden. 

En het halve dorp was uitgelopen om de ruim 600 ingeleverde schilderkunstwerken te bewonderen, die in de kerkzaal en buiten op het grasveld waren uitgestald. Resultaat van een geslaagd project “Voorthuizen in de sfeer van Vermeer”. Als klapper werden om half twee de topstukken geveild door veilingmeester Gert-Jan van de Kuilen.

Mede door de vele sponsoren, adverteerders, vrijwilligers en alle kopers is het een fantastische dag geworden met een prachtige opbrengst van € 36.500 netto. 

Daarbij komt nog de opbrengst van de veiling en losse verkopen van het Johannes Vermeerproject € 2250,-. Dit bedrag is geheel gedoneerd aan Voedselhulp Voorthuizen.

Klik op deze  Link naar sfeerfoto’s

Gerelateerde artikelen

Nacht van gebed voor de vervolgde kerk Van vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni is de landelijke nacht van gebed voor de vervolgde kerk....

De volgende orgelconcerten worden gegeven in onze kerk: 20 juliEvert van de Veen27 juliJos Moeke3 augustusGert van Hoef10 augustusBert Elbertsen17 augustusArjan Breukhoven24 augustusEvert van de...

De jaarlijkse openluchtdienst in Voorthuizen vindt op 23 juni 2024 plaats, aanvang 10.00 uur, locatie: Oranjeterrein aan de Roelenengweg te Voorthuizen.Een samenwerking tussen alle kerken...

Het seizoen 2023 – 2024 hebben we een week voor Pasen tijdens onze laatste avond voor de verandering afgesloten met patat en een snack; dit...